Хто каже, що взимку та ранньою весною не вистачає свіжих, сезонних
продуктів? Журавлину, морську капусту та білокачанну капусту можна поєднати в
зеленому коктейлі, який забезпечить ваш організм денною дозою йоду, вітамінами С,
В та багатьма іншими мінералами, вітамінами та мікроелементами.
Бурі водорості (такі як морська капуста) сприяють підтримці гормонального
балансу, покращують метаболізм та підтримують здоров'я серцево-судинної системи.
Рецепт на 700 мл смузі. Підходить для веганів та вегетаріанців.
• 1 1/2 чашки мигдалевого молока
• 1 велика головка капусти, листя порізати великими шматочками
• 1 склянка свіжої журавлини
• 1 заморожений банан
• 2 столові ложки бурих водоростей (морської капусти)
• 1 столова ложка меду
• 1/2 чайної ложки меленої кориці
Перемішати всі інгредієнти та перемолоти блендером до однорідної маси.
Корисне вітамінне смузі готове!
Про величезну користь бурих водоростей для організму можна прочитати тут.
Немає коментарів:
Дописати коментар